Personlig utveckling...?!

Hellou again!
Har köpt en bok! En lite annorlunda bok, mot vad jag vanligen läser... Men det kanske är dags, dags att rannsaka sig själv och förändra...?! Eller nja, men man kan ju alltid utvecklas... vidare... 😳 eller va'...?! Ska faktiskt bli spännande att läsa! 
 
Men först borde jag kanske avsluta boken om tarmen... 😆 ...sen har jag en till bok "in progress", ganska sorglig om cancer... hm... Vad hände med mina vanliga lättlästa deckarromaner...?!!
🌟⭐️⭐️⭐️🌟
 

Mellanmål...

Halloj!
Har varit ute och gått, men det är lite segt... nja, Wilma är lite seg... hm...
 
Gjorde mig ett "mellis" när jag kom in, kände att kaffen imorse vid sju inte räckte riktigt... Ost- och skinkrullar, hur gott och lyxigt som helst! Och enkelt! 😉 Nu är jag redo för lite tvätt och strykning... 😏
 
Återkommer senare... 

Mina flickor... 💙

Godmorgon!
 
 
Igår efter frissan, packade jag en picknick och drog iväg till min stora flicka i Norrköping! Vi satt i skogsbacken och åt lunch och efterrätt och pratade! 💙 Det var härligt!
 
 
Min lilla flicka avslutade sitt jobb och tog bussen ut till hundarna, så de slapp vara ensamma när jag var iväg! 💙 Fint!
 
 
På vägen hem från Norrköping sen, så stannade jag vid ssk:n's hus och langade in hennes punkade cykel i bilen...  Ett stopp på cykelaffären för en ny slang och så hem och laga middag... Mannen hjälpte lill-tjejen att sätta i nya slangen, så nu kan hon cykla igen! 
 
En busy dag, men härligt med familj 💙... Idag blir det lite lugn tvätt, strykning och städning...! Semestern kryper på... 
 
Massor av pussar till Min Familj!
💙💙💙
Kram till Er andra, hörs!

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0