Tråkig granne...!

Halloj!

Har suttit en stund på altanen... i solen... Men nu kom grannen mittöver ut och skulle klippa gräset... Han är finne och gammal och lite sjuklig... därför också gnällig och han gillar inte att hundarna skäller när de kommer ut... Jo, men de är ju vakthundar! Naturligtvis tystar jag ner dem, men det händer ju att de kommer på det igen... Jaja, nu har de fått varsin pinne att gnaga på, INNE, medans grannen klipper färdigt... surgubbe...! (Får man säga det...??)

Annars...? Ja, har varit ute och sprungit på morgonen, efter hundpromenaden, men idag fick jag springa själv, dottern mådde inte bra... Men det gick ganska bra faktiskt! Framförallt känns det så bra efteråt...

...efter en härlig dusch, så blev det belöning på altanen... underbart...!

Nu ska jag nog sätta lite fart! Höres!

Myggbett!

Hej på er!

Dottern och jag har precis gått en långpromenad med hundarna... ja, nu var det lite svalare och riktigt skönt ute! MEN...!! MYGGBETT!! Jag hade glömt att det hör sommaren till... usch och blä! Vi tog ju förstås vägen genom skogen... skulle vi inte gjort! Ajaj! Jag har baddat dem med Salubrin, men det kliar ändå...!! Och vad flugor det är i år! Vi har massor inne, helt otroligt... ja, ALLT är ju inte bra med sommaren... trots allt...

...men att äta ute är trevligt! Det här är dagens lunch...

På eftermiddagen var vi in till Centrumkliniken, jag och dottern... hon fick sin sista fästing-spruta, vi andra har redan tagit den... så nu är det gjort!

Innan vi åkte hem, gick vi in i en asiatisk mataffär... dottern är lite svag för kinesiska mat-grejer! Vi köpte en burk konserverad litchi (frukten på bilden) och en burk Hoisinsås... Dottern var egentligen ute efter en annan sås, men den hade de inte... Men jag föredrar hemgjord Hoisinsås, den här var alldeles för söt... men det är kul att prova!

Ha det, vi hörs en annan dag!

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0