Västar på!

Hej och godmorgon!
Verkligen "krispig" morgon, bara ca +1,5 grad! Huuu! Doggsen fick på sig höstjackorna! Wilma´s sitter "som en smäck" och har gjort sen jag köpte den... Wania´s ja... kanske var den lite trång om magen igen... Från början var den lagom, sen bantade jag ner henne ca 2 kg och då var den för stor, så jag fick sy in den... nu...? Njae, den sitter ok, men inte mer fett på den kroppen nu!! Haha!
 
Idag...? Får se vad det blir... *spännande
 
Kram, kram!

Paj!

Hej där!
 
Måndag idag... igen! Och jag har gjort det jag brukar på måndagar...?! Haha! Nja, det går ju inte att ändra på, det är heligt...!
Till lunch blev det min "höstgryta" med rotgrönsaker och tomat, restköttbullar till... Men till middag gjorde jag en räkpaj med spenat och ost, lchf ja! Det var gott! Men nu väntar hela disken där uppe, diskmaskinen var full, men är också färdig att plockas ur nu... *suck... jaja, kunde varit värre... eller...?!
 
Ps. Jag tror recept på pajbotten finns under Recept! Ds.
 
 
Hej på er!

Söndag och Loppis!

Hej, hej!
Ja, idag har mamma och jag varit på Loppis på Garnisonen! Herregud, så roligt det är!! Och idag var många bord och mycket grejer!
 
Små "kuvertväskor".... Hm, ja, jag vet inte vad det är med mig och kuvertväskor... Har köpt ett antal såna på loppis, men det är nog för att jag tänker att "det är bra att ha, när man ska gå bort"....!! Hm ja, så mycket som jag "går bort"... jaja...
 
En mycket fräsch kofta, vit, som jag älskar! En väckarklocka ville jag ha till Landet... helt perfekt svart, och i den modell som jag ville ha!! Filmer och lyssnarböcker är alltid roligt... Ja, köpte också två LP-skivor till dottern, 5.-/st, makalöst! Ja, dagens generation har förälskat sig i vår ungdoms "teknik", LP-skivor, otroligt kul!
Hem från loppisen, ställde jag mig att stryka skjortor... sen var det dag för mat! Chiliköttbullar och jordärtskocks-/broccolimos! Gott!
Mannen klippte gräset, sen var det dags för den obligatoriska fotbollsmatchen!!
 
Hej, hej, god söndag på er!

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0