Tidningsartikel!

Hej på er!

Fredag och storhandling...

...men först fika såklart!

För en tid sedan blev jag kontaktad av en journalist på en "tant"-tidning, som jag läser då och då... Hon hade faktiskt hittat min blogg via nätet... intressant! I alla fall, hon undrade om jag ville medverka i en artikel hon skulle skriva... medverka på så sätt att jag skulle få delge henne vissa saker ur verkliga livet... mina erfarenheter skulle sedan återges helt anonymt... det tyckte jag lät kul, så jag gjorde så! Tyckte inte jag hade så mycket att komma med, några enstaka exempel, men tydligen tillräckligt!
Kolla!

Som tack fick jag detta stora paket med "tant"-grejer! Vad kul! Artikeln har jag inte läst ännu, men kommer jag åt den så småningom, så kanske jag lägger ut den här... bara kanske... hihi...

Nu måste jag äta lunch sen ut med doggarna i den underbara solen! Mors!

MIKAEL!

Eftersom jag uppmärksammade Lennart lite extra häromdagen, så måste jag väl idag ägna några ord åt MIKAEL också!

Grattis

alla
 
MIKAEL!

Mikael eller Michael eller Micael är ett mansnamn av bibliskt ursprung med betydelsen "Vem är som Gud". Mikael är i kristen tradition en ärkeängel; en av de tre namngivna änglarna, tillsammans med Gabriel och Rafael.

1960 blev Mikael det tredje vanligaste förnamnet bland de nyfödda. Under 1970-talet var modevågen fortfarande stark men under 1990-talet ebbade den ut. Den 31 december 2009 fanns det totalt 164 740 personer i Sverige med namnet Mikael eller Michael, varav 76 148 med det som förstanamn/tilltalsnamn[1]. År 2003 fick 1191 pojkar namnet, varav 95 fick det som tilltalsnamn.

Mikael har namnsdag den 29 september sedan medeltiden. Hyllningsdagen till ärkeängeln Mikael, Den helige Mikaels dag, sammanföll tidigare med namnsdagen men infaller numera närmast påföljande söndag.

:)

Fruktgodis...!

Hej på er!

Ja... suck... vilken natt...! Nej, nej, jag menar inte så!!! Haha! Nej, alltså en bedrövlig natt... jag har varit ute med hundarna tre gånger... jag fattar inte... Wilma verkar vara inne i en kissperiod igen, det rinner liksom bara över... ja, det är ju tur att man inte har ett jobb att gå till, då vore jag en "död" arbetskamrat idag...

Igår eftermiddag ville dottern ha något gott, till sina timmar över läxböckerna... hm, det värsta är att hon lurar mig att köpa godis också! Ja, ibland kan jag inte motstå... Men jag köpte något nytt godis, Ica´s eget, gjort på "naturliga färgämnen och aromer"...! Jo, det låter väl bra?! Rätt goda också faktiskt! Kunde ju inte äta hela påsen igår, så idag måste jag äta upp resten... annars blir de gamla...!

Ha det! Hörs!

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0