Vår, vår!

Hej, hej!
 
Nja, solen håller i sig... än så länge...
Dottern var sugen på "godis", så vi tog med mormor på en sväng till Coop!
Jag köpte mig en Pärlhyacint, vårigt!
 
När vi kom hem fick hundarna äntligen lite mat, kokt fisk och ris... men de har varit duktiga och hållit ut hela dagen på tomma magar...! Hoppas nu Wania blir bra bara, det är så jobbigt när hon är sjuk, eller i och för sig, vem det än är... inte kul alls...
 
Ha en skön kväll!
Så hörs vi imorgon igen!

Ovanligt lugn...

Ja, trots att hundarna inte fått varken mat eller godis (vid de vanliga tillfällena...), så är de lugna och fina... helt otroligt! Wilma ligger bakom mig i stolen, ja, under filten... och Wania... lilla Wania med stackars magen!
 

Sista dagen...

Hej på er!
 
Underbart att vakna till att solen skiner in genom persiennerna! Trots att natten varit orolig... ja, Wania har farit som en "guttaperka" hela natten... men, tydligen ville hon inte ut, som jag trodde första gången, utan hon ville se vad dottern och pojkvännen hade för sig på ovanvåningen...! Si sådär en hundra gånger...! Åh, suck... jag blir så trött... Ja, hon var ju konstig i magen igår, men verkar något bättre idag... Men hon har inte fått någon mat än... tänkte "svälta" henne till eftermiddagen i alla fall och då koka lite fisk och ris... Wilma, stackarn, får "sympatisera"... jaja... Nu när vi var uppe i skogen försökte Wania äta en död fågel, med vinge och allt!! Men jag lyckades få ut alltihop... med risk för att bli biten förstås... ojoj, vilken hund...!
Ja, tydligen sista dagen med sol på ett tag... till helgen kommer "oväder" igen... Det ser ut som att en del gett upp och far mot solen ("flygstrimmorna" på himlen...)...?? Öhh...?
Men vi stretar envist kvar här på jorden...
...på denna livsfarliga is! Jo, det är inte lätt... På första biten av vår promenad idag, hade vi sällskap av en vän från Stockholm som är tillfälligt här i Linköping... Hon har just nu svårt att gå, av olika anledningar, och behöver lite stöd... Men när vi lämnat av henne igen hos sin mamma, fortsatte vi upp i skogen, me and my companions! 1½ timme gick vi, SÅ härligt! Så nu smakar det gott med kaffe!
 
Mors!
 

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0