Efter promenad...

Hej igen!
 
Ja, efter morgonpromenaden (förmiddag...?), så är det härligt att komma in i värmen och göra ett glas kaffe...! En lugn stund... Stackars den yngsta dottern, hon ska gå till jobbet nu... hm... jaja, så är livet! Men imorgon är hon ledig, då ska vi baka lussebullar tillsammans! Myyyysigt!
Ingen har sagt något om pepparkakshus i år...?! Förra året var det ju ett himla tjat... "det ska göras från grunden... bla bla..." Haha!
Jodå, de försökte (mannen och (de stora) barnen...) första försöket gick i soporna...!
Men till slut stod där ett hus, som i och för sig JAG fick dekorera, för då hade de andra tröttnat...! Jaja... Wania gillade idéen...
Men gladast var hon förstås när det blev "julgransplundring"...! Jo, för visst fick hon smaka... suck...
 
Ojoj, näe, inget ätbart hus i år... vi hittar nog på annat "pyssel"...
 
Höres!

Jul!

Hej på er!
 
Har sovit så skönt inatt! Ni som följt mig ett tag, vet att mina nätter annars är ganska jobbiga, men inte inatt! Underbart! Vi gick inte upp förrän klockan var över halv tio och Wania var lugn och fin!! Otroligt! Törnrosa-Wilma sov som en gris...!
 
Nu brinner brasan, vi har ätit frukost, "Vinterstudion" rullar på tv:n (blä...) och mannen har tagit fram sitt pussel! En rätt lugn och skön lördag ändå... inget farande till Landet denna helg, nej, vi "stängde" det förra helgen... Inte för att det inte kan användas under vintern, men... jag vill inte åka när det blir snö och halt på vägarna... ganska skönt på ett sätt, att bara vara hemma och ta det lugnt... inte en massa packande...! Men det är roligt det med, men lagom är bäst... eller hur?!
Ute far det lite snö i luften, "snöblandat regn" kanske mera... men det dröjer väl inte länge förrän det kommer... suck...
 
Imorgon ska jag på "Ljusparty" med Adventsfika, trevligt! Sen blir det förstås lite firande hemma också, med min "sockerfria" glögg och allt annat gott... jodå, en lussebulle ska jag äta! Så det så!
 
Ha en härlig lördag!
Hörs igen!
 
 

Gå i ide...!

Hej på er!
 
Ja, vad ska man säga...
...Wania är aldrig särskilt villig att gå ut numera... jag tror inte hon gillar vinter och kyla... Suck... jag får lyfta henne ifrån värmen och klä på henne...
Har hon blivit "hund-pensionär" redan...?!!
 
Annars...? Nja, fredag och allt därtill...!
Jag tror det är dags för en fredags-nap... faktiskt!
Hörs!

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0