Nyårsafton och del 2 av Årskrönikan 2013!

Hej alla glada!
 
Ja, nu är vi där, slutspurten!
Och här kommer del 2 i min Årskrönika...
Vår fina, duktiga Harry Potter-tjej, eller "Manchester", som hon kom att heta de sensate tre åren av utlandsstudier... Mannen och hennes pojkvän var med henne på hennes Graduation och sen hann de även se en del av Manchester! De hade fint väder! Jag låg hemma och led...
Mannen och jag var bjudna på stor Maskerad hos min kära barndomsvän och hennes man! Temat var
70-80-tal/Disco... som sagt, Me&MyMichael...! Hihi! Roligt var det!
Hade länge haft en önskan om att ta bort min fula "vårta"... tyckte den satt ivägen... Min mamma "sponsrade" mig och så blev det äntligen av! Gjort på 5 minuter! Men plåster har jag fortfarande, efter mer än 3 månader... De sa att det bästa var om jag kunde plåstra i hela 6 månader efteråt! För att ärret ska bli så fint som möjligt... jo, men det är redan nästan borta...!
På knappt en månad hade vi från en liten tanke helt plötsligt "blivit med sommarhus"!! Fantastiskt! Och med båt och allt!! Hösten bjöd på finfint väder och varje helg åkte vi ut och njöt! "Smoffade" i oss valdermarsvikska wienerbröd...! Ojoj...
Som sagt, det var mest bara "Landet" som existerade under några veckor! Tyvärr, så väntar vi fortfarande på staket runt vårt hus, så hundarna fick vara inne en del, när vi fixade ute... men i vår blir det annat!
Och snabbt kröp Julen närmare, igen!! Och jag och min kollega Fru B försökte samtidigt bringa lite julstämning uppe på sjukhuset... också det fantastiskt!
 
Hörni, det här var en del av mitt år 2013, säkert har jag glömt en hel massa "viktiga" händelser, men det är oerhört svårt att välja... och kanske många saker ses "obetydliga", men ja... sån´t är livet!
 
Ha nu ett GOTT NYTT ÅR, allesammans!
Vi ses och hörs nästa år!
 
Kram!

Godis!

Hej där!
 
Handlar-måndag! Nja, också för så många andra, fy t***n...!!
Fick en fin burk, när jag köpte hundgodis... jo, för det gjorde jag förstås!
 
Imorgon är årets sista dag och min Årskrönika är inte klar!! Sorry, men den kommer...
 
Mamma och Maia kommer över imorgon, vi planerar att sitta nere i källaren med tv:n på vid tolvslaget, för Maia är så himla rädd för raketer och smällare! Ja, har inte ord för det... bara bränna upp en massa pengar och skrämma stackars djur... suck... Men vi ska försöka ha det mysigt ändå! Käka godis!!
 
Hörni, Gott Nytt År på er! Nu ska vi fortsätta se "Bron", så himla spännande serie, helt missat den på tv... jaja...
Kramis!
 

I´m back from Landet!!

Hej på er!
 
Eftersom vädret är så milt, bestämde vi oss för att åka en sväng och titta till vår lilla stuga! SÅ härligt!
Mannen startade brasan och jag kaffebryggaren, nja, det var lite utkylt, för vi drog ju ner värmen sist vi var där... men MYSIGT!! Jo, "sockerbagaren" hade öppet också, så lite "farliga" bullar blev det med, här en saffranssemla, MUMS!!
 
Hundarna fick stanna hemma hos tjejerna den här gången och det var riktigt skönt! Inte behöva "passa" hela tiden... och inga "hund-måsten"... ute regnade det, myyyysigt...!
Vi åt en sen lunch, en "lat-lunch", färdiga revben och sallad... gott!
Tv:n gick varm, mannen tittade på skidor, men jag började lösa korsord och sudoku, boken fick vänta...
MERA SOCKER!!! Oh, my God...
 
Efter en lite orolig natt... Nja, det är ju så j***a svart där ute när natten kommer, man ser inte någonting!! Lite läskigt... och jag saknade nog mina doggs ändå...! Hm... jaja, jag sov väl några timmar, emellan i alla fall en mardröm om "tjuvar&banditer" som drog utanför stugan...!! Huuu! Jaja, idag sken solen (och alla "spöken" var borta!) och vi tog en promenad!
Härligt! Som VÅR!
Ja, fantastiskt! Jag ÄLSKAR sånt här väder på vintern!
 
Nu måste jag nog gå ut med mina "Änglar", mina saknade "Älsklingar"...!!
 

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0