Glädje i huset...!

Hej på er alla!
 
Ja, tänk att det är fredag igen och imorgon en ny månad! Önskar det vore april månad och inte bara februari... suck...
 
Har handlat i alla fall! Mötte hundfolk i affären, båda blev vi lite "ställda"...! Haha, jo, man har en bild av sina hundkompisar med hund och när de inte har hunden med sig, blir hjärnan lite förvirrad...!
Igår kväll kom mannen hem, efter några dagar i Tysklandet... hundarna blir alldeles "till sig"... särskilt Wania, hon piper av lycka! Sen får de "utstå" lite gos också...!
Imorse var det "sega" doggs...
...försökte få dem att förstå att man går upp när "solen" går upp! Jaja, jag hoppade i duschen, lååångt innan "solen" stod som högst...!
Lunch idag! Har förstått att jag älskar bacon!! Och så lätt att göra... Steker lite grönsaker i ugnen 12-15 minuter, med bara lite olja och salt&peppar... Lägger ut skivor av bacon i formen och låter stå inne 5-6 minuter till, klart! En kesoklick och rester av tsatsiki och så färsk sallad, mums! Enkelt och superdupergott!!
 
Jahaja... Båda tjejerna jobbar ikväll, så mannen och jag är ensamma ett tag... skönt med fredag!
Kram på er!
 
 

Stjärnor och tvättboll...

Hej, hej...
 
Ja, dottern sitter vid sin dator och kollar serier, så... ja, jag sitter här! Resten av familjen är inte hemma...
Skulle tvätta duken från julafton...! Ojdå, hade inte skakat ur all dekoration... suck...
När jag slet duken ur tvättmaskinen så rullade tvättbollen iväg... den snodde Wania fort! Hon spelar "hockey" med den...! Sen "dödar" hon den...
 
 
 

I´m back!!

Ja, hej igen!
Vet ni vad det här är...?! Något jag inte kände till under många, många år... Ja, jag erkänner, jag t o m tog hem en raparatör, för jag trodde det var något allvarligt fel på min maskin (då var det tvätt-...)...
Nu vet jag bättre, ja, alltså efter den gången... På min nuvarande maskin finns även en liten lampa som blinkar när det är dags...! Ja, alltså, att rengöra "filtret" eller "ventilen", eller vad det nu kallas...! Det här är torktumlaren...
...men även tvättmaskinen har ju en liknande... Här får man dock vara lite försiktig, för häri finns oftast vatten som "sprutar" ut när man öppnar skruvlocket... det har jag också lärt av erfarenhet...!
 
Jaja... man blir ju liksom inte hemmafru bara sådär... krävs en del "utbildning" ändå, som i alla yrken...!

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0