Stressig dag!

Hej, hej!

Äntligen, lugn! Har rusat runt idag och handlat och städat och fixat för... nej, jag kan inte avslöja varför! Inte än! Tids nog får ni veta... ;) Men en rolig sak!

I helgen har våra grannkompisar haft bröllopsfest för sonen, som gift sig! Stort grattis till honom! Vi fick en del av det också, nämligen nästan en hel tårta!! Ojoj! Så fin! Hemgjord förstås, av min pysslige grannfru!

Ja, nej, det här är inte från bröllopsfesten...! Men det var en del av vad jag fixade idag, lite "myspys"... ja, varför, det kan ni ju klura på...!

Nu ska jag ta kväll!
Hörs när vi hörs!

Söndag...

Hej på er!

Idag har vi fått sova en timme längre! Eller ja... jag var uppe ungefär som vanligt, så nu ligger jag bra till i tidsschemat...!

Ja, har lite att göra idag faktiskt... lite praktiska saker, som hör hemmet till... Bl a ska jag koka rotmos! Det är gott!

Hörs!

Julpyssel!

Hej på er!

Ja, jag fortsätter mitt pysslande...

...stal idén från en på Facebook... jo, jag använder ju inte mycket virkade dukar längre, lite synd kanske... Jag virkade en hel del innan barnen kom, så jag har några fina dukar... fast inga i vitt, kom jag på! Men de här blir bra till julen!

Men nu borde jag kanske pyssla fram lite mat...

...hörs!

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0