Lördag med träning...

Hej på er!

Tog lite sovmorgon imorse, det hörde liksom ihop med MIN dag igår... hehe... Efter en stadig frukost, åkte vi ner till Vidingsjö och spåret i skogen... Vi gick 5 kilometersslingan i rask takt... Vädret var härligt och det luktade gott i skogen...

Väl hemma tog vi cyklarna in till stan... nja, hundarna fick inte följa med denna gång...
Vi tog en kaffe på torget i solen... Härligt att sitta och bara titta på folk och njuta... känns nästan som att sitta utomlands... underbara sol!

Efter en stund gick vi vidare upp till restauranggatan... Där satte vi oss på en utomhusservering och åt varsin fin lunchtallrik, jag tog en skaldjursallad och mannen en räkmacka... mm, det var gott!

En god glass på vägen (inte Bosse´s, där var världens kö!) och så promenerade vi upp till en lampaffär, där vi skulle kolla ljuskronor... ja, till vardagsrummet... Tyvärr kom vi några minuter efter stängningsdags... jaja...

En promenad tillbaka ner till cyklarna och så trampa hemåt!

Väl hemma, var vi in på Ica och köpte en fin fisk att grilla, en Röding! Men nu kommer regn, så kanske blir det att tillaga i ugnen... jaja...

Trevlig Valborg på er!
Hörs!

Födelsedag!

Åh, vilken härlig kväll!

Ja, visst är det något speciellt med att fylla år! Och sen att få en kväll med hela familjen på en trevlig restaurang med god mat, kan det bli bättre...?! Nej, det tycker inte jag! Bästa presenten!

Men jag fick även fler presenter!


En bok och ett fint halsband av mamma! Tyvärr kunde jag inte läsa texten på halsbandet utan glasögon... hm... något om en ängel som vaktar över mig... Tack, mamma!

En pilatesboll av sonen och sambon! Helt otroligt, jag hade faktiskt länge tänkt att skaffa en sådan...! Tack, snälla Ni!

Ett laddat biokort från dottern i Manchester! Tack, gumman, du vet att vi saknade Dig ikväll! Och jag ÄLSKAR bio!

Av den yngre dottern fick jag en jätte fin Cupcake/Muffin-recept-bok! Den kom inte med på bild... hm, Mrs Fotograf...?? I den fanns i alla fall otroliga muffins och annat gott! Tack, snälla lilla Dotter!

Och Tack, snälla underbara MAN för en härlig kväll!

Vilken födelsedag! Nu ska jag sova... hörs imorgon...

Presenter!


Presenter! Det på den övre bilden låg i brevlådan och de på den andra bilden har jag gett mig själv...! Ja, det är härligt med presenter... kanske får jag några ikväll också... man vet aldrig...!

Dagen springer iväg... har handlat, var också in en snabbis på Ikea och så till djuraffären och köpa hundmat... När jag packat upp hemma och ätit lunch, var det dags för en långpromenad... När vi kom tillbaka satt dottern med en kompis på trappan och väntade (såklart, hade hon ju inga nycklar, ungen...!)... De skulle hämta gymkläder, både här och hemma hos kompisen (vilket minne de har, de unga...!), sen gå på något pass i simhallen... De cyklar, så en fördel är ju att de får mycket motion, haha!

Så som sagt, tiden bara går... och att vila och göra ingenting... nja, det blev liksom ingen tid... Nu sitter jag visserligen här och "slappar", men... jaja...

Ha en härlig fredag kväll, det ska jag ha!
Puss på er alla!

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0