Plocka jordgubbar...

Hej på er!
Ja, Wilma kom hem igår, törstig och trött, men SÅ fin!
Ja, hon är duktig "lilla My"!
Igår kväll kom sonen&sambon över... Vi grillade lite gott kött och jag hade gjort en potatisgratäng... jo, men är det fredag, så ÄR det!! Här en sallad med jordgubbsdressing, det var gott!
(Recept: Mixa lite jordgubbar med olivolja och balsamico... salta något...!)
Till efterrätt gjorde jag en vaniljyoghurt med jordgubbar och kaksmulor (mina sirapskakor!), mumsigt! Jo, det tyckte även de andra, fast det var en relativt nyttig godsak!
Wania lite "purken" för att ha blivit väckt i sin skönhetssömn...
...Wilma var trött... "det kostar på att hålla sig i trim"!!
 
Mannen har tagit ungdomarna med sig att plocka jordgubbar! Jag valde att stanna hemma och försöka få lite ordning på min tvättstuga... men det ska bli gott med "riktiga" jordgubbar! SOMMAR!!!
 
Ha en trevlig lördag, folks!
Hörs!
 
 

Wilma hos frizzan...

Ja, hej igen!
 
Handlat, ätit lunch och lämnat Wilma hos "lilla My", ja, för att klippas...! Spännande! Det är första gången hon klipper Wilma, så det ska bli kul att se resultatet...
Idag hade Maxi jordgubbar för 20:-/lådan... Risken var ju att de var mosiga, men de var helt ok... Gjorde en god efterrätt...!
 
Jaha... fredag, som sagt! Och äldsta dottern har bjudit hit sonen&sambon på lite mat och trevligt sällskap! Ja, kanske blir det spel också ("Så det kan låta"...), eller också föredrar de att åka hem till sonen och spela hans spel (tv/data-spel!)... jaja...
 
Hoppas ni alla får en trevlig kväll i alla fall!
Ses och hörs!

Frukost i solen...

Hallonyoghurt... med nötter och boveteflingor...
...rostbiff, mums!
 
Nu ska jag göra mig i ordning!
 
Ha en bra dag, alla!

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0