Kräks... 🤮

Hallå där!
Fick skjuts till jobbet imorse, ja, av lilltjejen, hon ville låna bilen över dagen! När jag slutade kom hon och hämtade mig! Fick det här som ’tack för lånet’! 😍 Tack själv, min Ängel!
Annars? Halloween-mellis på förskolan och rätt lugnt med barn... varav ett av dem kräktes på eftermiddagen, som tur var hann vi fram till papperskorgen, kraken!! Hm, det vill jag inte ha...?!
 
Kort ’meddelande’ idag med, jag orkar inte... Men imorgon är en kortare dag på jobbet, lovar skriva mer då!
Tjingeling!
🎃🎃🎃

Sorry...

...ja, jag är ledsen, men är såå trött och sen hinner jag inte samla på mig bilder under dagen...
 
 
Jag hoppas det blir bättre med tiden... Men igår beställde jag i alla fall lite fotvård till min tidiga torsdag... Känner att jag måste göra sånt, uppmuntran, så jag har något att längta till... Nästa vecka ska jag till frissan!
 
Ha det gott och glöm mig inte, jag återkommer alltid!
♥️♥️♥️

’Norpan’ och ’bloody’... 🖤

Hallå, hallå!
Vi packade ihop stugan och åkte mot Ringarum för lite söndagsstek, jomenvisst, brunt, brunt! 👍🏻 Så fortsatte vi mot Norrköping och vår lilltjej... En mysig fikastund med henne, medans mörkret föll utanför... perfekt helgavslut! 🖤 Vi var också in på ClasOhlson och köpte en ljusslinga till fågelbordet, hehe, bilder kommer framöver!
Nu är vi hemma i Linköping igen, allting uppackat och ljusen brinner... Tog ett ’blodigt’ glas...?! Rödbetsjuice ja, så gott!
 
Ny arbetsvecka imorgon (redan...?!), min fjärde på förskolan... Det är ju Höstlovsvecka och vårt schema är lite omgjort, jag stänger två dagar i rad... jaja...
Hallo-, hallo-ween på er!! Hehehe!
🖤🖤🖤

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0