Trevlig middag...

Hallå! Ja, middagen igår var trevlig, som vanligt... men mamma och Rosie orkar inte med stojet som blir när vi är många... de är inte vana... de blev trötta och ville åka hem... :) Men maten var ok och kakan var god, men ska med fördel lagas dagen innan och svalna i kylen... det blir mer cheesecake av den då, nu var det mer som en pudding... men mycket god smak! Sen blev det förstås lite för mycket godis, men det var ju faktiskt en så´n kväll! Naturligtvis eldade vi i brasan, riktig myskväll alltså!

Idag har mannen och jag varit inne i stan en sväng... vi fikade på varsin kaffelatte och sen shoppad vi... Mannen köpte sig lite nya kläder och sen skulle han ha material till det förestående bygget (köket)... Vi tittade också efter en julbelysning, som vi ska ha i carporten, men det fanns inte en så´n som vi vill ha... får väl leta någon annanstans helt enkelt...

På eftermiddagen var vi ute och plastade in utemöblerna... under presenning... hm, knöligt... men nu är det gjort... Nu är det bara vinterdäcken på bilen också, sen kan det börja snöa...

Imorgon är det Loppis, kul! Hoppas på "god fiskelycka"!

Hörs!


Cheesecaken i ugnen...

Hallå! En liten paus nu... puh... Eller ja, tog faktiskt lite sovmorgon imorse, men efter jag varit ute med hundarna och duschat, så åkte vi iväg och handlade på Maxi... mamma och jag... ("same procedure..."!) Sen hem och packa upp, äta lunch och nu har jag fixat kvällens Halloween-kaka... den står i ugnen... "so far, so good"... den ser bra ut... :)

Har gett Wania medicin idag, värktablett, hon fick den i en liten bit ost, mums! Wilma fick förstås också... det måste ju vara rättvist... Sen spolade vi igenom ena örat... det gick bra det med, hon är väldigt foglig så där, Wania... trots att hon är lite som hon är... :) (är vi inte alla det...?)

Ska ta och duka bordet nu... Kanske lägger jag in en bild på kakan senare, den ska stå i ugnen nästan en timme!
Hörs!

Förresten, ha en mycket trevlig Halloween-kväll! Har ni tur kommer kanske någon och spökar för er...!
BUUUUUUUUU!

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0