Kokossirap...

Heej!
Bra lunch idag, lax och 'wokade' grönsaker, senapsaioli, 'grönt' och en klick färskost...
Hittade den här på Ica idag, kokossirap! Tog på lite yoghurt... Gott, riktigt sött förstås, men smakade som en blandning av kola och lakrits... Dadelsirap har jag också, tyckte nog de smakade nästan lika dant... 'Nyttigare' sött? Nja, jag tror det, i alla fall 'naturligt', framställt ur kokospalmens sav, försiktigt upphettat till max 40 grader...
Hundarna har fått mat, kissat och nu lägger de sig till rätta i sängen igen... Wania älskar att ligga på kuddhögen, men har svårt att hitta 'bästa position'...!
Ca tjugo varv senare... 😂
Wilma lägger sig intill mig, 'Bästa platsen'! ❤
Avslutade precis tolvan, nu går vi på nästa! 
Tjingeling!
 

Hosta...

Halloj!
Skön natt och morgon, hundarna har sovit tätt intill, stilla hela natten! ❤ Strax innan sex var jag uppe och gav Wania och Wilma mat, Maia sov... Men sen, ni ser, ingen rörde sig ur fläcken!! Och våra nya madrasser, såå ljuvliga!! Det känns som de liksom 'omsluter' hela min kropp, väldigt skönt!
Men nu är hundarna rastade på en långpromenad, Maia är tillbaka hos mormor och ssk:n också skjutsad hem! På vägen tillbaka var jag in och handlade lite för min förkylning och framför allt hostan, som aldrig vill ge sig! En påse halstabletter också... Har sjukskrivit mig från bakningen även denna vecka... suck...
 
På min 'to-do-list' idag stod lite 'plock', men främst tvätt! Så, det är det jag tänker göra, i övrigt fortsätta ta det ganska lugnt...
Puss på er! 💙

Maia! ❤

Hej, hej!
När jag hämtat mamma från sjukhuset (jo, allting gick bra!), så åkte jag hem till 'mina' tre doggs... Vi vilade en stund i sängen... Maia gillade det! ❤ Jo, det gjorde vi alla, såå skönt!
Sen gick vi en långpromenad i skogen! Svårt att få alla att sitta i den lilla 'gläntan' av sol, inom 'kamera-ramen'... jaja... härligt var det! När vi kom hem fick de lite mat, sen åkte jag till stan och träffade min ssk! ❤ Vi åt god sushi!
Ssk:n följde med hem och vi har precis varit ute och gått en kvällspromenad, hu, det var kallt, -4,3 grader! ❄️❄️❄️ Brrr! Hundarna fick en liten sista portion mat och ligger nu i sängen här hos oss... ❤ ...och myser! Under, över och i täcket!! Go'kväll!
❤❤❤

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0