Lördag...

Hej och hallloj!
 
En ganska skön lördag, inte gjort så mycket... Brasat, läst, promenerat doggsen... JA, sen var vi förstås och hämtade vår Uppsala-tjej på stationen på förmiddagen!
Härligt att krama om henne igen! Men sen har vi inte sett röken av henne knappt... jo, det var många kompisar som skulle hälsas på... Men imorgon kommer resten av familjen och vi ska ha lite "kalajs"!
Ha en härlig kväll!

FREDAG!!

Hej på er!
Köpte söta rosor idag på Maxi! Har börjat förbereda för söndagens familje-/födelsedagslunch! Ska bli härligt, det var ett tag sedan vi träffades alla... ja, i julas! Skönt när alla är samlade!
Ja, så Uppsala-dottern kommer också och bor hemma i alla fall en natt! Så nu är övervåningen städad... badrummet där är inte så dumt... när det är rent...!
 
Nehej, hörni, Husse kom visst! Ska börja med dagens middag!
Ha en trevlig kväll!
Ps. Glömde tala om att min duktiga Stockholms-tjej fyllde 24 år igår!! Nej, visst kom jag ihåg att gratulera henne! Haha, det är viktigt, det får man inte missa! Min bästaste barndomsvän fyllde också och barnens kusin och lilla dotter! Ja, sen hade Sonen&Sambo 9-årsjubileum, tror jag...?! Har inte pratat med dem... får höra på söndag, då får vi fira allt! Ds.
 
 

Hund-sjukvård...

Hej där!
 
Blev inget jobb idag, så mamma och jag drog till stan! Nja, vi hade lite ärenden...
Köpte ett doftljus med härliga färger... ja, det är ett och samma ljus som skiftar i färg hela tiden, häftigt!
Efter lite lunch, så gick vi en promenad... Inte jätte lång, Wania verkar fortfarande lite hängig och Wilma...? Nja, jag vet inte riktigt hur hon mår (med sin förmodade ögoninfektion...), för hon släpar efter hela tiden... suck... Väl hemma igen så blev det lite hälso-/sjukvård! Haha, ja, det är ju tur att man är utbildad undersköterska, va, VA?!! Hihi! Ja, ni ser ju min lilla medicinhörna... det är bedrövligt, och här är faktiskt inte Wilmas stående kiss-medicin med, så ja, ni förstår att jag har att göra... jaja... Nu blir det nog lugnt ett tag, en liten eftermiddags"nap"... ja, för hundarna, menar jag... jag?! Jo, om du säger det så...?!
Höres!

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0