Söndag med nytt strykjärn...

Halloj! Håller på att förbereda lunchen, det är noga nu med mattider, ganska skönt, det känns som att det blir lite mer ordning då. Förut åt vi liksom när vi blev hungriga på helgerna, ofta lagade alla lunch själva, vid olika tider... jaja, det blir i alla fall kyckling och potatis i ugn nu, gott!

Nytt strykjärn ja! I förrgår förmiddag, när jag stod och strök skjortor, så gick strykjärnet sönder! Och det var inte mer än drygt ett år gammalt! Inte var det jätte bra från början heller. Jag åkte bort till Coldman´s och köpte ett nytt, lite bättre strykjärn faktiskt. Men sen tog jag det trasiga järnet och gick ner till affären i Ekholmen, där jag köpte det. Fick faktiskt lämna tillbaka det och fick ta en ny fin elvisp i utbyte! Det var bra, för jag har vispat med en visp i flera år, då den andra vispen rostat sönder. En bra affär, kändes det som, jag var i alla fall nöjd.
Provade det nya strykjärnet nu på förmiddagen och det var jätte bra! Hoppas att det håller mer än ett år nu bara...

Igår kväll utanför... Nu är det ju så mörkt på kvällen igen, så jag har börjat tända min lykta på trappen. Det är mysigt...
Nu ska jag återgå till lunchen! Vi hörs!

Sushi till middag...

Hej på er alla! Idag har jag haft besök av en f d arbetskollega från Stockholm. Det var kul! Solen sken och vi kunde sitta ute på altanen och fika och prata gamla minnen, mycket trevligt!
Sen nu på kvällen, var min man och jag inne i stan och åt sushi på Nori, mmm! Det är så gott! Men nu är det nog dags för lite vila...

Förresten, fick så fina små kort av min vän från Stockholm, titta här på några stycken...

Fina va´? Något att tänka på! Ha det!

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en medelålders trebarnsmamma...

RSS 2.0