Hallonkräm!
Hej, hej!
Läste om ett nytt tips förut! Frukt-/bärkräm...

...ja, jag ska testa hallonkräm! Man mosar/mixar bären och blandar med psylliumfrön och ställer i kylskåpet över natten att svälla... Psylliumfrön blir som gelé i vätska, så det här ska bli som "kräm-konsistens"... Hallon är ju lite sura av sig, så jag ska nog tillsätta lite honung också... Mängden frön får man nog testa sig fram, stod inget recept direkt... Jordgubbar, blåbär, mango, krusbär osv... Rolig idé, tycker jag, naturligt och rått liksom! Spännande!
Krämen kan man ju äta med mjölk eller som "sås" på en fruktsallad, smaksättare i yoghurt/fil... ja, hitta på!

De här kakorna köper jag ibland! (Trodde de innehöll bara sesamfrön, kokos och honung... men det var visst glukossirap och socker... ajaj...!) Ett bättre alternativ än en riktig kaka, trodde jag i alla fall...!
Jaja... dags för en prommis snart igen... *suck... är lite trött...
Morsning!