Kostsam tid...

Hej på er alla... En lite misslyckad lördagkväll...

Hade tårtkalas här på dagen, för 18-åriga dottern, det var trevligt! Mormor och sonen med sambo var här och vi åt en ljuvlig tårta!
Sushi igen! Fin va´?!

På eftermiddagen bestämde vi att åka in till stan och äta just sushi, eftersom äldsta dottern och pojkvännen inte skulle äta hemma med oss. Sagt och gjort, vi åkte in till vår favorit-sushi-restaurang, beställde vår mat och väntade förväntansfullt! Vi var rätt hungriga också eftersom klockan var över fem redan. När klockan var mer än tjugo över sex fick vi vår mat, vi fick alltså vänta i över en timme!!! Är det skäligt?! Vi var irriterade alla tre, men sa inget... Men vi åt, betalade och gick. När vi kom till bilen hade vi fått parkeringsböter! Usch och fy! Det är bland det tråkigaste man kan få! Vi stod lite för nära en utfart, inte alls i vägen, men någon meter för nära... suck... Hade de varit snabbare på restaurangen, hade vi hunnit ut till bilen innan parkeringsvakten kom, det såg vi på tiden...Så det blev en dyr kväll... usch och fy!!!

Tillbaka till den trevliga tårtan istället! Den är beställd på Tårtverksta´n inne i stan! Den tjejen är jätte duktig! Beställde en till sonen, när han fyllde 19, en Turtles-tårta! Jag har en bild på den också... vänta...
Häftigt va´? Och goda är de också, mycket luftiga och fina!

Nu ska jag ta lördag framför tv:n! Har precis varit ute med hundarna en sväng och sen duschat dom, för tidigare idag hade de rullat sig i något "gott" igen... suck... Vi hörs!

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en, nu liite äldre, trebarnsmamma...

RSS 2.0