TILLBAKA!! 😍

Godmorgon, mina vänner! ❤️
 
Hoppas ni haft en skön helg! Det har jag! Det är riktigt befriande att inte ha det där 'måstet' med internet, blogg och övrigt... faktiskt... Jag har läst mycket, vilat och gått i skogen, härligt väder! ☀️
Igår, när vi kom hem och packat upp och duschat, tog vi en promenad ner till kvarterskrogen... Vi delade en calzone och drack lite öl...! Ojoj, det var gott! Jo, t o m calzonen var riktigt god!
Sen gick vi hem och beställde vår jubileums-resa! Tällberg i Dalarna, hoppas det blir mycket snö, för då blir det både längdskidåkning och slädfärd! ☃️ Hihi! Och så god mat och dryck förstås, med lite fyrverkeri! 'Bubbel' både i badkaret på rummet och i glaset är bokat!! 🍾 Mysigt, det ser jag fram emot!
Nästa helg är det Allhelgona/Halloween! Vi ska vara här hemma 'i stán', för vi ska både på teater och ha härlig familjelunch! ❤️ Det var länge sedan!
Ps. Wania har börjat få 'labyrint-mat'!!! Hihi, jo, istället för två sekunder tar det närmare två minuter för henne att äta upp...! Bättre för magen kanske... Ds.
Höres! 
 

Hemmafrugrubbel

...i huvudet på en, nu liite äldre, trebarnsmamma...

RSS 2.0